Nyss hemkommen från resa till Tyskland

Idag kom jag hem från några dagar i Berlin, som är en alldeles fantastisk stad som jag rekommenderar alla att besöka. Det är liksom en storstad i som ofta kommer lite i skymundan an London och Paris i norra Europa, men jag tycker att staden känns ungefär lika stor som dem, så det är onekligen verkligen en världsmetropol med i princip obegränsat av aktiviteter inom alla tänkbara områden. Jag gillar verkligen att komma iväg några dagar och se nya städer när jag har ledigt ett par dagar och lite pengar ihopsamlat, vilket givetvis tyvärr är alldeles för sällan jämfört med vad man skulle önska. Men man får vara glad för det tillfällen som ges, och ta till vara på de resor som blir av, och det tycker jag att jag lyckas med ganska så bra.

Det är i synnerhet skönt att kunna fira min försäljning av min lägenhet som blev klar förra veckan! Vill tacka HusmanHagberg som i särklass är Göteborgs bästa mäklare! Tack för otroligt professionellt bemötande!

Jag brukar försöka få in ett så späckat schema som möjligt och försöka få ut det mesta av varje stad. En sak som jag personligen ser som en nyckel till det är att välja ett helt okej hotellrum, och inte det billigaste eller vandrarhem, så att man sover bra och orkar med ett högt tempo.

Jag valde Adina Apartment då jag gillar friheten med eget kök.

http://www.hotelltyskland.com/showImage.php?id=139462

Håller med att byggnaden ser ganska tråkig ut, men rummen var riktigt bra!

Är man inte lika sömnkänslig som jag är så är det ju dock så klar inte riktigt lika viktigt, men jag tror att de flesta fungerar mycket bättre när de är rejält utvilade och kan ta till sig upplevelser på ett helt annat sätt då. En annan bra sak med att resa är ju hur som helst att man även uppskattar vardagen hemma lite mer när man kommer hem. När man tröttnat på vardagen är det enda som behövs ofta få ett litet avbrott för att kunna uppskatta det man har igen.

2 svar på ”Nyss hemkommen från resa till Tyskland

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *