Sälja min lägenhet i Göteborg!

Jag var ute på stan igår och letade hjälp att sälja min lägenhet. Jag trodde inte det skulle vara så lätt att hitta mäklare i Göteborgsområdet som det faktiskt var! Det tog inte mer än 15 minuter innan jag hade hittat en mäklarfirma och satt och pratade med en mäklare.

Det var en jättetrevlig kille på HusmanHagberg i Göteborg som verkligen lyssnade noga på precis vad det var jag undrade över och svarade på mina frågor. Han var lugn och gjorde ett seriöst intryck som fick mig att ganska snabbt besluta att det här var rätt ställe för mig. Så vi tog i hand och bestämde att vi skulle ses dagen efter (idag) och nu har jag precis kommit hem från mäklarbesöket nummer två och det känns fortfarande jättebra!

Jag har inte skrivit på papperna än men jag kommer nog att göra det, men alla som känner mig vet hur jag kan stirra upp mig över att bli lurad så jag kommer väl i vanlig ordning sitta och leta runt på nätet i någon dag för att vara säker på att verkligen få den bästa möjliga mäklaren. Han poängterade även detta att det inte var någon brådska utan att jag i lugn och ro skulle titta igenom hans förslag och sedan återkomma när jag bestämt mig. Så där står vi nu och jag letar för fullt efter något bättre alternativt men jag får nog helt enkelt acceptera att jag hittade den bästa mäklaren på första försöket! Det är så skönt att jag nu kan åka på semester ner till Mallis och njuta av stränder, hotellet och livet i allmänhet!

Härliga mallis!

Härlig utikt över en av många stränder som vi ska testa!

Nedan är två bilder på vårt hotell på Mallorca med!

Den första bilden är på vårt hotell Hotel Hispania som ligger vid en av många härliga stränder på Mallis!

Den andra på hotellets pool!

2 svar på ”Sälja min lägenhet i Göteborg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *